Braillelaan 62289 CM Rijswijkinfo@klinieklangevoorhout.nlInstelling Medisch Specialistische Zorg (IMSZ)DisclaimerPrivacystatement© Kliniek Lange VoorhouT

De Kliniek Lange VoorhouT beschikt over een ZKN-keurmerk. Een kliniek die dit keurmerk draagt, heeft bewezen te allen tijde garant te kunnen staan voor medische zorg die voldoet aan de strengste kwaliteitsnormen, een korte wachttijd en een efficiënte en persoonlijke behandeling in een prettige omgeving.

ZKN

De organisatie Zelfstandige Klinieken Nederland (ZKN) is het overkoepelend orgaan voor zelfstandige klinieken in Nederland. De ZKN waarborgt en bevordert de kwaliteit van de medische behandelingen geleverd door de aangesloten klinieken.
Het ZKN-kwaliteitskeurmerk is door de ZKN in samenwerking met een onafhankelijk certificeringinstituut ontwikkeld en dient er voor om u als patiënt betrouwbare en optimale kwaliteit van medische zorg te bieden.
Met het ZKN-keurmerk ziet de ZKN erop toe dat de kwaliteit van de klinieken op een hoog peil staat en blijft staan.
De klinieken met een ZKN-keurmerk voldoen aan de strengste eisen.
ZKN is erkend door de Minister van VWS en is als vereniging erkend om namens alle zelfstandige behandel centra (ZBCs) onderhandelingen te voeren met het Ministerie van Volksgezondheid.
Alle klinieken hebben een vestigingsvergunning van het Ministerie van VWS.