Braillelaan 62289 CM Rijswijkinfo@klinieklangevoorhout.nlInstelling Medisch Specialistische Zorg (IMSZ)DisclaimerPrivacyverklaring© Kliniek Lange VoorhouT

Arts

Big nr. 19020050801

Robert Boelen studeerde geneeskunde aan de Erasmus Universiteit te Rotterdam en behaalde in 1983 zijn artsexamen. Tijdens zijn studie deed hij in 1978 een wetenschappelijk onderzoek Neuroanatomy bij David Hopkins aan de Dalhousie University in Halifax te Canada en volgde hij in 1982 een extra lang coschap gynaecologie in het Diaconessenhuis in Paramaribo Suriname. In 1988 behaalde hij zijn examen Stralingshygiëne voor medisch specialisten bij het Interuniversitair Onderzoeksinstituut voor Radiopathologie en stralenbescherming.

Op 1 augustus 1986 heeft Robert Boelen de Praktijk Lange VoorhouT opgericht.
Dit multidisciplinaire medisch centrum voor klachten aan het houdings- en bewegingsapparaat werd in 2004 voortgezet als het Zelfstandig Behandel Centrum (ZBC) Kliniek Lange VoorhouT.
Na 25 jaar lang gevestigd te zijn geweest aan het Lange Voorhout te Den Haag, is de Kliniek Lange VoorhouT sinds 1 januari 2011 verhuisd naar een nieuw pand aan de Braillelaan 6 in de Broekpolder te Rijswijk.

Boelen heeft sinds 1986 een passie voor een multidisciplinaire aanpak en behandeling van wervelkolomgerelateerde klachten. Hij is buitengewoon lid van de Dutch Spine Society (DSS), International Spine Intervention Society (ISIS - active member since 2000), AO Spine Europe, associate Member European Society of NeuroRadiology (ESNR).